WWW.HERZELE.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 375.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen herzele zoek huis te koop huis uit de hand te koop herzele huis te koop particulier
HOME - HUIS TE KOOP HERZELE - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 3 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 348 m²
EPC: 1266 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 6881 m²

Mogelijkheid tot apart aankopen hoeve + tuin, weide optioneel te koop of te huur. In het prachtig landelijke Herzele treffen we deze unieke hoeve met aanliggende landerijen en weide van 40are!!. Mens en natuur gaan hier hand in hand.

Deze woning in Herzele is toegankelijk via de binnenkoer en brengt u zo in de ruime veranda met prachtig zicht over de tuin. Deze werd recentelijk nieuw gebouwd en is voorzien van nieuwe elektriciteit en een vloer in graniet. Verder omvat het gelijkvloers een bureauruimte, vernieuwde keuken, leefruimte, eetkamer, badkamer, toilet en ruime koele berging.

Op de verdieping is er momenteel een grote slaapkamer, maar tevens mogelijkheid tot inrichting van 3 extra slaapkamers onder de traditionele dakconstructie.

Het bijgebouw bestaat momenteel uit stallen en werkruimte maar kan ingericht worden als woongedeelte, garages, commerciële ruimte...

Kortom een uniek gebouw met oneindig veel mogelijkheden gelegen in een oase van rust, met toch een goede verbinding naar alle windrichtingen.

Indien u houdt van landelijk wonen in authentieke bouwstijl, op zoek bent naar een woonst met aanliggende weide voor dieren of gewoon interesse heeft in deze prachtige aanbieding in Herzele, aarzel dan geen moment om ons te contacteren!